Proizvodnja ugostiteljske opreme

Acero d.o.o.


 

  ACERO d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom profesionalne ugostiteljske opreme. Firma je osnovana 2005. godine, kao rezultat višegodišnjeg rada i usavršavanja u ovoj delatnosti. Proizvodnja se obavlja u sopstvenom proizvodnom pogonu.

Deo našeg proizvodnog programa čine: radni stolovi, neutralni stolovi, neutralni stolovi sa otvorenim ili zatvorenim odeljcima, kombinovani sa ili bez fioka, zatvoreni kliznim ili krilnim vratima, sudopere, viseći ormarići, konzolne police, ocednici, parohvatači, stalaže, ormani, samouslužne linije, ulazni i izlazni stolovi za profesionalne sudomašine, topli stolovi, rashladni stolovi, pizza peći, male električne peći za burek i peciva, fermentacione komore, kolica za plehove, plato kolica, kolica za čiste tanjire, razni garbovi i dr.

Svi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika – prohroma. Projektovani su do najsitnijih detalja. Karakteriše ih izuzetna čvrstina, raznovrsnost i funkcionalnost.

Zahtevi naših kupaca su često veoma specifični zbog oblika i dimenzija prostora koji se oprema, iz tog razloga smo u mogućnosti da se prilagodimo i izađemo u susret njihovim željama.

   Na sve naše proizvode dajemo garanciju i obezbeđujemo servis i rezervne delove.

Glavni aduti na tržištu su nam: moderan dizajn, visok kvalitet i povoljne cene.

HACCP sistem bezbednosti namirnica primenjivaće se u svim restoranima, hotelima i ketering sistemima. Pored ostalog sve mašine koje dolaze u kontakt sa namirnicama moraće da zadovoljavaju HACCP standard. Mi smo već uskladili proizvodni program sa ovim standardom.

S obzirom na iskustvo koje imamo, spremni smo da vam pomognemo u pronalaženju najboljih rešenja.

   Pozivamo Vas da nas kontaktirate ili posetite lično!

proizvodnja ugostiteljske opreme Acero

Proizvodnja ugostiteljske opreme
ACERO d.o.o.

Adresa:

Kikindska 69 | 11211 Beograd – Borča | Srbija

Kontakt telefon:

Tel. +381 (0)11 29 80 067, Mob. +381 (0)65 276 44 62

E mail:

acero.beograd@gmail.com

Web site:

www.acero.rs